guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Voice-over stemmen

Welke stem creëert de beste sfeer?

De stem die u kiest is van essentieel belang en kan een tour maken of breken. De stem bepaalt de sfeer waarin de tour plaatsvindt en voegt tevens bepaalde emoties toe. Kies een stem die u mooi vindt, maar vraag onze partners ook advies over welke stem het best bij uw tour past.

Als u rechtstreeks contact opneemt met één van onze partners, vergeet dan niet Guide ID te noemen, zodat zij de voice-over voor het Podcatcher-platform kunnen verbeteren.

Jeroen Kramer

Voice-over (Nederlands)

Als stemacteur is Jeroen Kramer te horen in talloze luisterboeken, documentaires, opdrachtfilms, audio-tours en natuurlijk commercials. Zonder overdrijving zijn al vele duizenden Nederlandse stemmencastings uitgekomen bij Jeroens stem. Door zijn brede ervaring voor de camera, op het podium en achter de microfoon beschikt Jeroen over een veelheid aan registers – van jeugdig enthousiasme tot vertrouwenwekkende warmte. Van zakelijke no-nonsense tot gekte. Jeroen kan een informatieve tekst als geen ander toegankelijk laten klinken, wat wellicht ook te danken is aan zijn 11 jaar lange ervaring als presentator van het veelbekroonde informatieve jeugdprogramma Het Klokhuis. Jeroen beschikt over een eigen professionele ProTools geluidsstudio in Amsterdam en kan opnames desgewenst dus ook vanuit huis aanleveren. Dat kan aanzienlijk schelen in de productiekosten!

Voorbeelden van Jeroen

Renze Jongman

Voice-over (Nederlands)

Renze heeft een veelzijdige stem. Mijn zijn donkere klank is hij goed in staat verschillende soorten sferen neer te zetten en de luisteraar mee te zuigen in het verhaal. Rustgevend, enthousiasmerend of informerend: het zijn stijlen die hij regelmatig neerzet voor audiotours, luisterboeken voor slechtzienden, bedrijfsfilms en commercials.Met jarenlange ervaring en Ben Maasdam als stemcoach is Renze een betrouwbare keuze.

Janneke Everaars

Stem-actrice (Nederlands)

Janneke is veelzijdig. Een actrice die zingt. Een theatrale verteller. Ze heeft een enthousiaste, creatieve stem en wordt gewaardeerd om haar plezier in het werken en haar vermogen tot de kern te komen. Ze is gek op taal en goed in interpreteren. Naast voice-overs en reclames, spreekt zij audio-tours in voor musea.

Janneke is afgestudeerd theaterwetenschapper, volgde jarenlang lessen aan de Amsterdamse Theateracademie én een uitgebreid trainingstraject bij stemmencoach Ben Maasdam.

João Faria

Voice-over (Portugees)

Ik doe alleen voice-overs in het Portugees. Ik ben gespecialiseerd in teksten voor e-learningcursussen, audiogidsen, radiospots en tv. Ik heb een kookprogramma met de titel "A Man in Cookin" dat al vijf jaar wordt uitgezonden op een radiozender voor Portugese gemeenschappen in Boston. Het doel van de show is om luisteraars recepten te geven die eenvoudig in enkele minuten kunnen worden bereid. Ik werk met moedertaalsprekers Frans, Engels en Spaans. Ik beschik over mijn eigen opnamestudio.

Stel een vraag aan João

Blanca Menacho

Voice-over (Spaans)

Blanca Menacho is een Spaanstalige voice-over uit Spanje. Ze heeft een vriendelijke, expressieve, aantrekkelijke en professionele stem. U kunt haar dagelijks horen op de Europese tv-zender Euronews en andere Spaanse televisie- en radiozenders. Haar stem is geschikt voor reclame, audiogidsen, telefoonbeantwoorders, e-learning, bedrijfsfilms, etc.

Stel een vraag aan Blanca

Lonneke Scholten

Voice-overs (Nederlands)

Lonneke Scholten is een jonge, dynamische en betrouwbare stem. Naast voice-overs neemt ze graag overdreven stemmen op en probeert ze gekke en grappige stemmen uit. Ze heeft een zeer flexibele benadering van projecten en laat zich gemakkelijk begeleiden. In haar vrije tijd is Lonneke niet alleen stemactrice, maar ook zangeres, vocal coach en gediplomeerd muziekdocente. Misschien kent u haar stem van het deuntje van "Canal Digital" of van de reclamespotjes van "GOGO" op de radio.

Stel een vraag aan Lonneke

Examples of Lonneke