guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Neem contact met ons op

Kijk welk kantoor zich bij u in de buurt bevindt

Guide ID Nederland: bel+31 (0) 570 572 202 of stuur een e-mail

Guide ID België: bel +32 (0) 2 808 38 78 of stuur een e-mail

Guide ID United Kingdom: bel +44 (0)20 338 468 38 of stuur een e-mail

Guide ID USA: bel +1 347 523 8619 of stuur een e-mail

Guide ID Frankrijk: bel +33 (0)975 18 24 15 of stuur een e-mail

Guide ID Italië: bel +39 (0)294751381 of stuur een e-mail

Guide ID Germany: bel +49 (0)30 215 028 24 of stuur een e-mail

Guide ID Scandinavia: bel +46 (0)84 468 04 15 of stuur een e-mail

Algemene Voorwaarden

Bekijk ons profiel op LinkedIn

Hoofdkantoor Europa

Guide ID

Maagdenburgstraat 22
7421 ZC Deventer
Nederland
* Graag dit adres gebruiken voor aanvragen, voor het retourneren van producten en all overige activiteiten per post.

Frits Polman

Managing Director

Ik heb Guide ID opgericht in 2003 met het idee om zo veel mogelijk museumbezoekers culturele informatie te bezorgen. Ik ben een creatief persoon en heb veel ideeën voor de toekomst van het bedrijf. Soms heb ik zo veel ideeën dat de rest van de Guide ID team een beetje gek van me wordt. Ik hou natuurlijk van mijn drie kinderen, en ik ben gek op tennis, snowboarden, uitgaan met vrienden en reizen naar andere landen.

Stel een vraag aan Frits

Bekijk het profiel van Frits op LinkedIn

Petra Brinkhof-de Rijk

Sales Manager

Nadat ik 13 jaar in de internationale cadeauartikelenbranche had gewerkt, ben ik in 2005 overgestapt naar de veel inspirerendere wereld van het cultureel erfgoed. In deze sector kan ik commerciële activiteiten combineren met mijn belangstelling voor kunst. Ik heb een masterdiploma Franse taal- en letterkunde. Naast het bezoeken van musea houd ik van theater en concerten. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen, die erg sportief zijn. In het weekend moedigen we onze kinderen aan of sporten we zelf.

Stel een vraag aan Petra

View Petra's profile on LinkedIn

Lisette Fühler

Account manager internal sales

Als accountmanger internal sales ben ik verantwoordelijk voor het relatiebeheer met onze klanten en ervoor te zorgen dat iedereen blij en tevreden is. Na mijn studie kunstgeschiedenis heb ik bij verschillende musea gewerkt en heb ik ervaring opgedaan met het vertellen van verhalen aan een breed publiek. Ik denk dan ook graag mee met onze klanten over hoe zij dit het beste kunnen doen. Ook in mijn vrije tijd bezoek ik graag musea, maar daarnaast kijk ik ook films en series, verdiep ik me in geschiedenis én interieurdesign en ben ik graag in de natuur.

ask Lisette a question

View Lisette's profile on LinkedIn

Mitchell Brown

Customer Support Manager

Aangezien mijn achtergrond uit consumentenelektronica en computerspellen bestaat, vind ik het uitdagend om het oude met het nieuwe te combineren. Het oude is het erfgoed en het nieuwe is ons platform. Het feit dat soms op reis moet is een bonus. Ik ben geboren in Bristol(UK), maar ik woon al meer dan 20 jaar in Nederland. In mijn vrije tijd kijk ik graag voetbal, afspreken met vrienden en leuke dingen doen met mijn vrouw en 2 kinderen.

Stel een vraag aan Mitchell

Bekijk het profiel van Mitchell op LinkedIn

Jeff Danziger

Regional Sales Director -USA

Ik ben een ervaring sales-persoon die 6 jaar geleden kennis maakte met de audiotour wereld en vervolgens snel verliefd werd op musea en culturele instellingen. Vooral het tot leven brengen van verhalen is wat mij zo enorm aantrekt. Mijn inspiratie vloeit voort uit reizen, de kunst en het cultuur, en dit inspireert mij weer elke dag. Privé ben ik dol op tijd doorbrengen met mijn familie, buiten zijn en gitaar spelen.

stel een vraag aan Jeff

Check Jeff's profile on LinkedIn

Roel Heremans

Business manager België

Na het behalen van mijn Master in Nederland, ben ik terug gegaan naar Brussel om te werken in de "Performing and visual arts". Tijdens het maken van kunst ondekte ik Guide ID en wilde ik direct voor hen werken. Ik ben de jongste binnen het Guide ID team en ik word gepest om mijn Vlaams accent :). In mijn vrije tijd ben ik dol op hardlopen, lezen, dansen en het bezoeken van tentoonstellingen.

stel Roel een vraag

Check  Roel's profile on LinkedIn

Joshua Stevenson

Business manager UK & Ireland

Ik ben echt trots dat ik voor een bedrijf werk dat niet alleen heel innovatief is, maar ook een bedrijf waarbij ik mijn passie voor reizen ook kan vervullen. Als Business Manager UK & Ireland, heb ik het geluk dat ik op de mooiste plekken kom binnen mijn werkgebied. In mijn vrije tijd bezoek ik graag de British Isles beste attracties, maar ga ik ook graag naar de bioscoop, theater en restaurants. Daarnaast breng ik graag tijd door met vrienden en familie.

stel een vraag aan Joshua

Bekijk het profiel van Joshua op LinkedIn

Hendrik van den Boogaard

Head of hardware development

Bij Guide ID ben ik hoofdzakelijk verantwoordelijk voor hardwaregerelateerde ontwikkelingen. In mijn vrije tijd houd ik van rommelen met de computer, tv-series kijken, bord- of computerspellen spelen (waarbij ik gewoonlijk probeer vals te spelen als ik niet kan winnen), uitgaan met mijn vriendin en/of vrienden en andere dingen die de meeste mensen leuk vinden. Hoewel de meeste van mijn niet-technische collega's bij Guide ID graag sporten, houd ik niet van sport, maar ik neem wel regelmatig de trap als ik thuiskom of van huis vertrek (de trap gaat naar de 16e verdieping en heeft 240 treden :)).

Stel een vraag aan Hendrik

Mark Hattink

Head of software development

Na mijn studie nam ik deel aan een programmeringsproject voor Guide ID en sindsdien ben ik nooit meer weggegaan. Computers, grafische vormgeving en muziek zijn enkele van mijn vele hobby's naast pinball en pachinko (パチンコ). Ik ga ook graag naar concerten of festivals en naar de bioscoop. Als techneut doe ik niet echt aan sport, de enige sport in mijn leven is karten. Ik hoop in de toekomst een keer Japan te bezoeken. Het is een van de weinige landen die ik echt interessant vind. じゃね !

Stel een vraag aan Mark

Bekijk het profiel van Mark op LinkedIn

Susanne Brown-de Haas

Helpdesk en Office management

Mijn taak bij Guide ID is ervoor te zorgen dat klanten alles hebben wat ze nodig hebben en hen te helpen als ze problemen of vragen hebben. Ik beleef plezier aan mijn werk, vooral aan het contact met klanten. Ik hou ervan veel te lachen en lol te hebben met collega's. Buiten werk heb ik een heel fijn gezinsleven met mijn dochtertje en mijn man, overigens niet Mitchell Brown, maar zijn broer.

Stel een vraag aan Susanne

Bekijk het profiel van Susanne Brown op LinkedIn

Wendy Altena

Client services

Bij Guide ID houd ik mij bezig met logistieke werkzaamheden, voorraadbeheer en daarnaast Costumer Service. Hierbij help ik klanten met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, houd ik van koken en ga ik graag uit eten. Sinds kort ben ik weer begonnen met sporten en ga graag op wintersport om te skiën.

stel Wendy een vraag

Check  Wendy's profile on LinkedIn

Hans Dam

Service Engineer

Bij Guide ID ben ik verantwoordelijk voor alle on- en offsite installaties. Daarnaast werk ik ondersteunend voor de helpdesk en de ontwikkel afdeling. Ik hou van techniek en ben altijd enthousiast over nieuwe toepassingen. Mijn vak is elektrotechniek, bij Guide ID kan ik me hier helemaal in uitleven. Mijn favoriete vrije tijd besteding is lekker eten en een goede film kijken samen met mijn vrouw. Ik ben een liefhebber van muziek en verdiep mij graag in de oneindigheid van het heelal.

Stel een vraag aan Hans

Check  Hans' profile on LinkedIn