guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Neem contact met ons op

Kijk welk kantoor zich bij u in de buurt bevindt

Guide ID Nederland: bel+31 (0) 570 572 202 of stuur een e-mail

Guide ID België: bel +32 (0) 2 808 38 78 of stuur een e-mail

Guide ID United Kingdom: bel +44 (0)20 338 468 38 of stuur een e-mail

Guide ID Frankrijk: bel +33 (0)975 18 24 15 or Email France office

Guide ID Germany: bel +49 (0)30 215 028 24 of Stuur een e-mail

Guide ID Scandinavia: bel +46 (0)84 468 04 15 of stuur een e-mail

Bekijk ons profiel op LinkedIn

Hoofdkantoor Europa

Guide ID

Maagdenburgstraat 22
7421 ZC Deventer
Nederland
* Graag dit adres gebruiken voor aanvragen, voor het retourneren van producten en all overige activiteiten per post.

Frits Polman

Managing Director Europe

Ik heb Guide ID opgericht in 2003 met het idee om zo veel mogelijk museumbezoekers culturele informatie te bezorgen. Ik ben een creatief persoon en heb veel ideeën voor de toekomst van het bedrijf. Soms heb ik zo veel ideeën dat de rest van de Guide ID team een beetje gek van me wordt. Ik hou natuurlijk van mijn drie kinderen, en ik ben gek op tennis, snowboarden, uitgaan met vrienden en reizen naar andere landen.

Stel een vraag aan Frits

Bekijk het profiel van Frits op LinkedIn

Joshua Stevenson

Business manager UK & Ireland

Ik ben echt trots dat ik voor een bedrijf werk die niet alleen heel innovatief is, maar ook een bedrijf waarbij ik mijn passie voor ruizen ook van vervullen. Als Business Manager UK & Ireland, heb ik het geluk dat ik op de mooiste plekken kom binnen mijn werkgebied. In mijn vrije tijd bezoek ik graag de British Isles beste attracties, maar ga ik ook graag naar de bioscoop, theater en restaurants. Daarnaast breng ik ook graag tijd door met vrienden en family.

stel een vraag aan Joshua

Bekijk het profiel van Joshua op LinkedIn

Petra Brinkhof-de Rijk

Business manager Benelux

Nadat ik 13 jaar in de internationale cadeauartikelenbranche had gewerkt, ben ik in 2005 overgestapt naar de veel inspirerendere wereld van het cultureel erfgoed. In deze sector kan ik commerciële activiteiten combineren met mijn belangstelling voor kunst. Ik heb een masterdiploma Franse taal- en letterkunde. Naast het bezoeken van musea houd ik van theater en concerten. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen, die erg sportief zijn. In het weekend moedigen we onze kinderen aan of sporten we zelf.

Stel een vraag aan Petra

Mitchell Brown

Head of Client Services

Aangezien mijn achtergrond uit consumentenelektronica en computerspellen bestaat, vind ik het uitdagend om het oude met het nieuwe te combineren. Het oude is het erfgoed en het nieuwe is ons platform. Het feit dat ik veel reis, is een bonus. Ik ben geboren in Bristol, maar ik woon al 20 jaar in Nederland. In mijn vrije tijd kijk ik graag voetbal, ga ik uit met mijn vriendin en vrienden en speel ik graag tennis.

Stel een vraag aan Mitchell

Bekijk het profiel van Mitchell op LinkedIn

Hendrik van den Boogaard

Head of hardware development

Bij Guide ID ben ik hoofdzakelijk verantwoordelijk voor hardwaregerelateerde ontwikkelingen. In mijn vrije tijd houd ik van rommelen met de computer, tv-series kijken, bord- of computerspellen spelen (waarbij ik gewoonlijk probeer vals te spelen als ik niet kan winnen), uitgaan met mijn vriendin en/of vrienden en andere dingen die de meeste mensen leuk vinden. Hoewel de meeste van mijn niet-technische collega's bij Guide ID graag sporten, houd ik niet van sport, maar ik neem wel regelmatig de trap als ik thuiskom of van huis vertrek (de trap gaat naar de 16e verdieping en heeft 240 treden :)).

Stel een vraag aan Hendrik

Mark Hattink

Head of software development

Na mijn studie nam ik deel aan een programmeringsproject voor Guide ID en sindsdien ben ik nooit meer weggegaan. Computers, grafische vormgeving en muziek zijn enkele van mijn vele hobby's naast pinball en pachinko (パチンコ). Ik ga ook graag naar concerten of festivals en naar de bioscoop. Als techneut doe ik niet echt aan sport, de enige sport in mijn leven is karten. Ik hoop in de toekomst een keer Japan te bezoeken. Het is een van de weinige landen die ik echt interessant vind. じゃね !

Stel een vraag aan Mark

Bekijk het profiel van Mark op LinkedIn

Susanne Brown-de Haas

Helpdesk en Office management

Mijn taak bij Guide ID is ervoor te zorgen dat klanten alles hebben wat ze nodig hebben en hen te helpen als ze problemen of vragen hebben. Ik beleef plezier aan mijn werk, vooral aan het contact met klanten. Ik hou ervan veel te lachen en lol te hebben met collega's. Buiten werk heb ik een heel fijn gezinsleven met mijn dochtertje en mijn man, overigens niet Mitchell Brown, maar zijn broer.

Stel een vraag aan Susanne

Bekijk het profiel van Susanne Brown op LinkedIn

Wendy Altena

Client services

Bij GuideID houd ik mij bezig met logistieke werkzaamheden, voorraad beheer en daarnaast Costumer service. Hierbij help ik klanten met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, houd ik van koken en ga graag uit eten. Sinds kort ben ik weer begonnen met sporten en ga graag op wintersport om te skiën.