guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Binnenkort

Projecten waar we momenteel aan werken

We hebben altijd klanten die onlangs een contract hebben getekend en nog bezig zijn hun tours en interactie te ontwikkelen. We willen je graag op de hoogte houden en laten zien aan welke nieuwe en uitdagende projecten wij werken.

History Colorado Center Denver, USA

Bekroonde toeristische attractie nu met Podcatcher

Het History Colorado Center werd in 2012 geopend in Denver. Deze plek herbergt vaste en reizende tentoonstellingen, evenementen, educatieve programma's en nog veel meer. Guide ID lanceert dit voorjaar een gloednieuwe audiogids met een belangrijke focus op hun "Zoom In" -expositie die helpt het verhaal van de Centennial State te vertellen door te focussen op 100 krachtige artefacten die fascinerend inzicht verschaffen in hoe Colorado Colorado werd.

Denver Museum of Nature & Science, Denver, CO USA

Leonardo Da Vinci

Uitvinder, kunstenaar, wetenschapper, ingenieur, architect, beeldhouwer, filosoof. Hoewel Leonardo da Vinci in 1519 stierf, is zijn invloed nog altijd aanwezig. Zijn buitengewone erfenis komt tot leven in "Leonardo da Vinci: 500 Years of Genius" de meest uitgebreide tentoonstelling over Leonardo ooit geproduceerd. Guide ID is trots dat onze Podcatcher zal worden gebruikt om bezoekers te helpen begrijpen waarom deze ultieme Renaissanceman nog steeds een inspiratie is voor velen.

U.S. Army Museum of Hawaii, Honolulu, VS

Een kijkje in het verleden van Hawaii

Helikopters, tanks, wapens die nu het zwijgen worden opgelegd en lege bunkers heten je welkom in het US Army Museum of Hawaii. Eens een bastion gebouwd om Hawaii te beschermen tegen binnenvallende troepen, nu is het een museum dat het militaire verhaal van Hawaii vertelt. Alle verhalen worden grafisch weergegeven in displays met foto's en geluidseffecten, waardoor een echte "jij was daar" ervaring ontstaat. Guide ID is verheugd om met de Podcatcher deze verhalen tot leven te brengen!

The Museum of Fine Arts, Houston TX USA

Vincent van Gogh: His Life in Art

Guide ID continues our ongoing audio tour collaboration with the Museum of Fine Arts, Houston with this major exhibition that brings together more than 50 masterworks by one of the most iconic artists in the history of Western art.

Vincent van Gogh: His Life in Art highlights the artist's early years in the Netherlands; his luminous period in Paris; his search for light and color in the South of France; and his exploration of nature as a source of enduring inspiration in Saint-Remy and Auvers.

The exhibition showcases portraits, landscapes, and still lifes drawn primarily from the collections of the Van Gogh Museum in Amsterdam and the Kröller-Müller Museum in Otterlo, the Netherlands.

Nationaal Militair Museum, Soesterberg, NL

Als de Russen komen

Guide ID is verheugd vanaf februari 2019 met het Nationaal Militair Museum te gaan werken. De Podcatcher wordt ingezet bij de tentoonstelling ‘Als de Russen komen’. In 2019 is het 30 jaar geleden dat de Muur viel en dat er een einde kwam aan de Koude Oorlog. De vliegbasis Soesterberg is een icoon van die tijd, toen er Amerikaanse F-15’s waren gestationeerd om de Russen in de gaten te houden. Het Nationaal Militair Museum staat op de voormalige basis die in 2009 sloot. Reden genoeg voor het museum om een expositie te wijden aan deze bijzondere periode.