guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Binnenkort

Projecten waar we momenteel aan werken

We hebben altijd klanten die onlangs een contract hebben getekend en nog bezig zijn hun tours en interactie te ontwikkelen. We willen je graag op de hoogte houden en laten zien aan welke nieuwe en uitdagende projecten wij werken.

Nationaal Militair Museum, Soesterberg, NL

Als de Russen komen

Guide ID is verheugd vanaf februari 2019 met het Nationaal Militair Museum te gaan werken. De Podcatcher wordt ingezet bij de tentoonstelling ‘Als de Russen komen’. In 2019 is het 30 jaar geleden dat de Muur viel en dat er een einde kwam aan de Koude Oorlog. De vliegbasis Soesterberg is een icoon van die tijd, toen er Amerikaanse F-15’s waren gestationeerd om de Russen in de gaten te houden. Het Nationaal Militair Museum staat op de voormalige basis die in 2009 sloot. Reden genoeg voor het museum om een expositie te wijden aan deze bijzondere periode.

SS Rotterdam, Rotterdam, NL

Een schip vol verhalen

Stap aan boord en in het avontuur. Ontdek de rijke historie, alle weetjes en bijzondere verhalen uit ruim veertig jaar roemruchte stoomvaartgeschiedenis met onze audiotour. Vanaf januari komen alle verhalen van dit stoomschip in de Rotterdamse haven tot leven met de Podcatcher.

Chocolate Nation, Antwerpen, Belgie

Ontdek het verhaal en de liefde voor Belgische chocolade

Komende winter opent in Antwerpen, recht tegenover het Centraal Station, de nieuwste attractie van de stad: Chocolate Nation. Een innovatief belevingsmuseum van ruim 4.000m2 dat volledig gewijd is aan de wereldberoemde Belgische chocolade. Chocolate Nation wordt een plek vol belevenissen en verhalen van chocolademerken en chocolatiers. Guide ID is verheugd dat deze verhalen vertelt gaan worden met de Podcatcher! Naast luisteren en kijken zal er ook geproefd kunnen worden. Dus op naar Antwerpen!