guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Binnenkort

Projecten waar we momenteel aan werken

We hebben altijd klanten die onlangs een contract hebben getekend en nog bezig zijn hun tours en interactie te ontwikkelen. We willen je graag op de hoogte houden en laten zien aan welke nieuwe en uitdagende projecten wij werken.

The Museum of Fine Arts, Houston TX USA

Nieuwe tentoonstellingen in Houston

We zijn blij dat het MFAH ook bij twee nieuwe, inspirerende tentoonstellingen gebruik blijft maken van onze Podcatchers. In maart start zowel 'Peacock in the Desert: The Royal Arts of Jodhper, India' als ook de expositie 'Michelangelo. The Vatican: Masterworks van het Museo e Real Bosco di Capodimonte, Napels'. Bezoekers kunnen de Podcatcher naast de huidige tentoonstelling over Oscar de la Renta dus vanaf maart ook gebruiken bij deze nieuwe tentoonstellingen in dit uitzonderlijke museum.

Het Noordbrabants Museum, 's-Hertogenbosch, NL

A Chinese Journey - De Sigg Collectie in Den Bosch

De Zwitserse zakenman en diplomaat Uli Sigg (1946) begint in de jaren '70 als een van de eerste Chinese kunst te verzamelen. Inmiddels staat de Sigg Collectie wereldwijd bekend als de beste en grootste verzameling op het gebied van de hedendaagse Chinese kunst van 1970 tot heden. Een aantal van deze werken staat centraal in de tentoonstelling A Chinese Journey die een exotische mix van schilderijen, tekeningen, foto’s, sculpturen en video-installaties. Met de Podcatcher komen bezoekers alles te weten over deze bijzondere collectie kunstwerken.

Taubman Museum of Art, Roanoke, VA USA

Nieuwe perspectieven bij onze nieuwste klant in de VS

Het Taubman Museum of Art maakt deel uit van een bruisende culturele ontmoetingsplaats in Roanoke, Virginia. Het museum heeft een prachtige collectie met nadruk op Amerikaanse kunst en organiseert jaarlijks 15 tot 20 wisselende tentoonstellingen. De Podcatcher wordt ingezet bij de nieuwe tentoonstelling "Outside Eyes: New Perspectives on the Collection" waarbij het oogpunt van de bezoeker centraal staat en tevens nooit eerder vertoonde werken te zien zullen zijn. Bijzondere nieuwe verhalen bij onze nieuwste klant in de VS!

Quinta da Regaleira, Sintra Portugal

Magische tuinen

Quinta de Regaleira is een prachtige 20e eeuwse residentie in Sintra, nabij Lissabon. Het landhuis telt vijf verdiepingen en heeft een gotische façade vol ornamenten. Maar de echte trekpleister ligt daarachter; de betoverende tuinen. De tuinen van Quinta de Regaleira bevatten naast veel groen namelijk ook geheime tunnels en veel verborgen symboliek. Bijzonder is dat voor blinde bezoekers een speciale audiotour gemaakt is. Ga op ontdekkingstocht met de audiotour en wie weet wat je tegenkomt..