guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Opname studio's

Hoge kwaliteit, zuiver geluid

Als bezoekers de audiotour niet goed horen door slechte kwaliteit, is de tour gedoemd te mislukken. Het volume van het geluid en de manier waarop het is opgenomen, zijn van cruciaal belang voor het succes van de tour.

Als u rechtstreeks contact opneemt met een van onze partners, vergeet dan niet Guide ID te noemen, zodat zij de opnames voor het Podcatcher-platform kunnen verbeteren.

Sound Supply PREMIUM PARTNER

Geluidsopnames en voice-overs (Alle talen)

Sinds 1987 houden wij ons bezig met de productie van geluid bij beeld. Bij sommige opdrachten componeren we alleen muziek; bij andere nemen we het gehele audiogedeelte voor onze rekening. Wij bieden een ruime keuze aan stemmen en kunnen u helpen te bepalen welke het beste bij uw audiorondleidingen past.

Stel een vraag aan Sound Supply

Voorbeeld stemmen

Plasma Media PREMIUM PARTNER

Recording & voicing

Met een scala aan diensten, waaronder websites, publicaties , ontwikkeling van Apps en, natuurlijk niet te vergeten, onze eerste klas audiotour producties , levert Plasma Media Ltd originele , hoogwaardige content aan honderden bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.
Wij geloven in het maken van gemakkelijk te interpreteren content , digitaal , via audio of geprinte media en converteren dit naar wat er gezegd moet worden , zowel voor ons zakelijke publiek en onze klanten door ons enkel te focussen op wat er gezegd moet worden , niets meer , niets minder !

OORbit studio

Geluidsopnames

Geluidsstudio OORbit is gespecialiseerd in het opnemen van stemmen en sound design. De studio beschikt over zijn eigen collectie stemmen en over een uitgebreid netwerk van acteurs.

Stel een vraag aan OORbit