guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Wil je dat wij je horizon blijven verbreden?

Nieuwsbrief Mei 2018

Mogen we met de deur in huis vallen? We sturen je eens per kwartaal een nieuwsbrief om je op de hoogte te houden van onze activiteiten, nieuwe projecten en ontwikkelingen op ons platform. Daarnaast nodigen we onze relaties graag uit voor events en walk-ins. We delen onze ervaringen graag en willen dit ook na 25 mei 2018 blijven doen, wanneer de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht gaat.

Wil je hier bevestigen dat je akkoord gaat met het ontvangen van onze nieuwsbrieven en uitnodigingen? Op onze website vind je onze privacy verklaring.

Binnenkort kunnen we je meer vertellen over onze nieuwe Toureditor! De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met testen. De komende weken zullen we ons richten op fine-tuning. Stay tuned!

In deze nieuwsbrief geven we je weer 5 tips voor dit voorjaar en laten we je weten waar we de Podcatcher de komende maanden zullen presenteren bij evenementen en walk-ins.

Zien we je binnenkort?
Het Guide ID team

Evenementen wereldwijd

Expanding our horizons!

In de komende maanden presenteren we de Podcatcher op verschillende locaties in Europa en Amerika. Je bent van harte welkom op een van deze evenementen of kom eens langs tijdens een walk-in.

Alle geplande data zijn hier te vinden, maar als je een tour op een andere datum wilt doen, neem dan contact op met een van onze business managers.

Op dit moment zijn we in Phoenix, Arizona op de jaarlijkse bijeenkomst van de AAM (6 tot 9 mei). Jeff Danziger en Petra Brinkhof ontvangen je graag op standnummer 2327.

In Berlijn zal Xaver von Treyer je graag ontmoeten in het Jüdisches Museum Berlin op 15 en 16 mei. Mis het niet, want deze tour is zeer de moeite waard!

Of kies voor Brugge, waar we je op 25 mei uitnodigen een audiotour te doen in het Groeningemuseum tijdens de speciale tentoonstelling Haute Lecture van Colard Mansion.

In juni vertegenwoordigen David Shapero en Gordon Milton ons in Londen tijdens Museum Tech (7 juni) en Museum Next (18-20 juni).

Je kunt je aanmelden via de walk-in pagina of neem rechtstreeks contact op met de business managers om een afspraak te maken.

Uitgelichte projecten

King Tut – World Press Photo – Fries Museum – Cheddar Gorge & Caves – Märkisches Museum Berlin

Dit voorjaar kun je een aantal mooie plekken bezoeken waar gebruik wordt gemaakt van de Podcatcher audiotour. Bekijk onze 5 tips met tentoonstellingen die je niet wilt missen!

Tip 1:
King Tut: Treasures of the Golden Pharaoh - California Science Center, Los Angeles, VS

Ben je toevallig in Los Angeles in de komende maanden? Mis dan deze bijzondere expositie over King Tut niet! Deze reizende tentoonstelling is namelijk de grootste King Tut-tentoonstelling ooit. Guide ID is erg trots de audiotour op de Podcatchers aan te bieden voor deze speciale tentoonstelling. In het California Science Center kun je luisteren naar de audiotour in het Engels en Spaans. Ontdek meer dan 150 authentieke voorwerpen uit het beroemde graf van de farao - waarvan er 60 nooit buiten Egypte zijn geweest. Nog te bezoeken tot en met 6 januari 2019.

Tip 2:
World Press Photo, Amsterdam, NL

De wereldpremière van World Press Photo 2018 is nog tot 22 juli te zien in De Nieuwe Kerk Amsterdam. Meer dan 160 indrukwekkende foto's van 42 fotografen uit 22 landen.

De Podcatcher audiotour is inbegrepen in de ticketprijs. Een zeer speciale tour waarin twintig winnende fotografen en visuele journalisten hun persoonlijke verhaal vertellen met het hoe en waarom van hun winnende foto ('s).
Nieuwsgierig? Op 22 en 23 mei zijn er walk-ins gepland en kun je deze tour zelf ervaren!

Tip 3:
Fries Museum - Escher op reis, Leeuwarden, NL

Deze tentoonstelling kreeg onlangs nog geweldige recensies in de Nederlandse kranten met leuke reacties op de audiotour! In deze audiotour hoor je de kunstenaar zelf vertellen, uitgevoerd door topacteurs Pierre Bokma (NL) en Peter Greenaway (EN).

Ze lezen voor uit de vele brieven en dagboeken waarin Escher verslag deed van zijn reizen en zijn leven. Ervaar deze tour tijdens deze speciale tentoonstelling die nog te zien is tot 28 oktober 2018.

Tip 4:
Cheddar Gorge & Caves, Somerset, UK

De grotten in Somerset zijn een van de meest spectaculaire natuurlijke monumenten in Groot-Brittannië. Meer dan 120.000 jaar geleden gevormd, volgen ze de loop van een oude rivier en bevatten ze vele verbazingwekkende stalactieten en stalagmieten. Toeristen kunnen door twee van de grootste grotten lopen en leren over hoe ze zijn gemaakt, hun steentijd en hun ontdekking. Vanaf 1 juli vertellen we hun verhalen over de Podcatcher!

Tip 5:
Märkisches Museum, Berlijn, DE

Op 10 juni heropent het Märkisches Museum in Berlijn zijn deuren met een volledig gereviseerde permanente tentoonstelling en een gloednieuwe audiotour. Niet alleen is het gebouw het eerste gebouwde museum ter wereld, met meer dan 4.000.000 objecten in het depot heeft het ook de grootste verzameling over de rijke geschiedenis van Berlijn.
De uitdaging voor Paul Spies (directeur van het Stadtmuseum en ook co-curator voor het aanstaande Humboldt-forum) en zijn team was om de tentoonstelling samen te vatten tot een spannende reis door de tijd. Wij denken dat ze fantastisch werk hebben verricht en zijn er trots op daar onderdeel van te zijn!
Walk Ins beschikbaar op aanvraag vanaf 10 juni.

Nieuwsgierig en wil je weten welke projecten er nog meer aan gaan komen? Hou de coming soon webpage in de gaten!