guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Neem contact met ons op

Kijk welk kantoor zich bij u in de buurt bevindt

Guide ID Nederland: bel+31 (0) 570 572 202 of stuur een e-mail

Guide ID België: bel +32 (0) 2 808 38 78 of stuur een e-mail

Guide ID United Kingdom: bel +44 (0)20 338 468 38 of stuur een e-mail

Guide ID USA: bel +1 347 523 8619 of stuur een e-mail

Guide ID Frankrijk: bel +33 (0)975 18 24 15 of stuur een e-mail

Guide ID Germany: bel +49 (0)30 215 028 24 of stuur een e-mail

Guide ID Scandinavia: bel +46 (0)84 468 04 15 of stuur een e-mail

Noodgevallen
Voor noodgevallen zijn wij in het weekend te bereiken via Whatsapp op +31638072466
 
Algemene Voorwaarden

Bekijk ons profiel op LinkedIn

Hoofdkantoor Europa

Guide ID

Maagdenburgstraat 22
7421 ZC Deventer
Nederland
* Graag dit adres gebruiken voor aanvragen, voor het retourneren van producten en all overige activiteiten per post.

Frits Polman

Founder and CEO

Ik heb Guide ID opgericht in 2003 met het idee om zo veel mogelijk museumbezoekers culturele informatie te bezorgen. Ik ben een creatief persoon en heb veel ideeën voor de toekomst van het bedrijf. Ik hou natuurlijk van mijn vrouw en al onze kinderen, en ik ben gek op tennis, snowboarden, uitgaan met vrienden en reizen naar andere landen.

Stel een vraag aan Frits

Bekijk het profiel van Frits op LinkedIn

Petra Brinkhof-de Rijk

Global Sales Manager

Nadat ik 13 jaar in de internationale cadeauartikelenbranche had gewerkt, ben ik in 2005 overgestapt naar de veel inspirerendere wereld van het cultureel erfgoed. In deze sector kan ik commerciële activiteiten combineren met mijn belangstelling voor kunst. Ik heb een masterdiploma Franse taal- en letterkunde. Naast het bezoeken van musea houd ik van theater en concerten. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen, die erg sportief zijn. In het weekend moedigen we onze kinderen aan of sporten we zelf.

Stel een vraag aan Petra

View Petra's profile on LinkedIn

Lisette Fühler

Accountmanager internal sales Nederland

Als accountmanager internal sales ben ik verantwoordelijk voor het relatiebeheer met onze klanten en zorg ik ervoor dat iedereen blij en tevreden is. Na mijn studie kunstgeschiedenis heb ik bij verschillende musea gewerkt en heb ik ervaring opgedaan met het vertellen van verhalen aan een breed publiek. Ik denk dan ook graag mee met onze klanten over hoe zij dit het beste kunnen doen. Ook in mijn vrije tijd bezoek ik graag musea, maar daarnaast kijk ik ook films en veel (Netflix)series, verdiep ik me in geschiedenis en interieurdesign en ben ik graag in de natuur.

ask Lisette a question

View Lisette's profile on LinkedIn

Jeff Danziger

Regional Sales Director -USA

Ik ben een ervaren sales-persoon die 7 jaar geleden kennis maakte met de audiotour wereld en vervolgens snel verliefd werd op musea en culturele instellingen. Vooral het tot leven brengen van verhalen is wat mij zo enorm aantrekt. Mijn inspiratie vloeit voort uit reizen, de kunst en cultuur, en dit inspireert mij weer elke dag. Privé ben ik dol op tijd doorbrengen met mijn familie, buiten zijn en gitaar spelen.

stel een vraag aan Jeff

Check Jeff's profile on LinkedIn

Xaver von Treyer

Business Manager Germany

Geboren en getogen in Italië, maar woonachtig in Duitsland sinds 1988. Ik kan met trots 'Ich bin ein Berliner' zeggen. Ik ben 20 jaar werkzaam geweest als producer, audiotechnicus en dj, maar 6 jaar geleden kreeg ik de kans om me in de wereld van tentoonstellingen te verdiepen en daar hou ik ontzettend van. Kunst, cultuur en techonologie zijn mijn drijfveren. Ik hou van de uitdaging om in een onderwerp te duiken met de klant en de beste oplossing te vinden voor een bijzondere, blijvende bezoekerservaring. Daarnaast hou ik ook van fietsen.

Stel een vraag aan Xaver

Susanne Brown-de Haas

Customer Support Team

Mijn taak bij Guide ID is ervoor te zorgen dat klanten alles hebben wat ze nodig hebben en hen te helpen als ze problemen of vragen hebben. Ik beleef plezier aan mijn werk, vooral aan het contact met klanten. Ik hou ervan veel te lachen en lol te hebben met collega's. Buiten werk heb ik een heel fijn gezinsleven met mijn 2 kinderen en mijn man, overigens niet Mitchell Brown, maar zijn broer.

Stel een vraag aan Susanne

Bekijk het profiel van Susanne Brown op LinkedIn

René Wissink

Design & Customer Support Team

Werkzaam als interieurarchitect & grafisch ontwerper kwam ik in 2009 in contact met Guide ID voor een museumproject op Curaçao. Alles wat met design te maken heeft bij Guide ID heeft mijn aandacht.
Architectuur, design, visuele communicatie en kunst is wat mijn werk zo leuk maakt. Ik ben vader van 2 volwassenen kinderen en heb een fijne vriendin. Ik hou van koken, lezen, fotografie, Netflix en bezoek graag exposities. Shoppen daarentegen is geen hobby van me..

Stel een vraag aan René

Mark Hattink

Head of software development

Na mijn studie nam ik deel aan een programmeringsproject voor Guide ID en sindsdien ben ik nooit meer weggegaan. Computers, grafische vormgeving en muziek zijn enkele van mijn vele hobby's naast pinball en pachinko (パチンコ). Ik ga ook graag naar concerten of festivals en naar de bioscoop. Als techneut doe ik niet echt aan sport, de enige sport in mijn leven is karten. Ik hoop in de toekomst een keer Japan te bezoeken. Het is een van de weinige landen die ik echt interessant vind. じゃね !

Stel een vraag aan Mark

Bekijk het profiel van Mark op LinkedIn

Hugo Klaassens

Development Team

Afkomstig uit de game design wereld, kwam ik erachter dat het verschil tussen programmeren van games en 'echte' projecten niet zo groot is. Het creeeren van codes is het ware een puzzle en deze puzzle in elkaar zetten tot een gebruiksvriendelijk geheel is wat ik leuk vind om te doen. Ik ben dan ook blij dat ik dit volop kan doen bij Guide ID.
In mijn vrije tijd speel ik graag games, kijk ik verschillende soorten tv series, lees ik graag in het park (bij mooi weer) en ik hou van schaatsen in de winter.

Stel een vraag aan Hugo

Taco Wannee

Development Team

Al meer dan 20 jaar houd ik me bezig met het ontwikkelen van software, met altijd voorop de eindegebruikers ervaring. Hij/ zij moet het programma intuïtief kunnen gebruiken zonder handleiding. Dit is me o.a. erg goed gelukt met een kassa-pakket wat ik in mijn eentje voor kappers vanaf nul heb gebouwd. Dit pakket werd door meer dan 300 kapsalons gebruikt werd toen ik bij dat bedrijf vertrok. Bij Guide ID ga ik me ook weer inzetten voor een software pakket, dat betrouwbaar en soepel werkt.
Naast het werk ben ik graag met de kinderen bezig. Omdat we met het gezin graag naar musea gaan hebben we uiteraard ook allemaal een museumjaarkaart.

Stel een vraag aan Taco

Taco Eelman

Development Team

Bij Guide ID werk ik aan de firmware van onze elektronische apparaten. In mijn vrijetijd speel ik korfbal in Enschede. Als ik niet met sport bezig bent, speel ik graag games met vrienden of kijk een goede serie of film thuis op de beamer. Dit dan graag in combinatie met een ijskoud Weizenbiertje.

Stel een vraag aan Taco