guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Binnenkort

Projecten waar we momenteel aan werken

We hebben altijd klanten die onlangs een contract hebben getekend en nog bezig zijn hun tours en interactie te ontwikkelen. We willen je graag op de hoogte houden en laten zien aan welke nieuwe en uitdagende projecten wij werken.

Anne Frank Huis - NL

Een audiotour door het achterhuis!

Wij zijn enorm trots te mogen aankondigen dat het Anne Frank Huis heeft besloten vanaf december 2016 de Podcatcher te gaan gebruiken voor de allereerste audiotour door het achterhuis. Het Anne Frank Huis maakt al langer gebruik van onze speler voor zijn videoruimte, maar zal straks de Podcatcher aan alle bezoekers gaan bieden. De komende maanden werkt het museum aan de inhoud van de tour, die ongetwijfeld vele internationale bezoekers zal gaan ontroeren.

Ephraim-Palais, Berlijn, DU

Tijdelijke tentoonstelling 'Paleis, Stad, Berlijn.'

De tentoonstelling 'Paleis, Stad, Berlijn' toont de bewogen geschiedenis van het Paleis van Berlijn en het leven in de stad. Van de glamoureuze barok tot het dagelijkse arbeidersbestaan. Het tentoonstellingsverhaal loopt vanuit de geschiedenis tot aan de huidige bouw van het Humboldt Forum dat in 2019 geopend zal worden met vernieuwende tentoonstellingen en presentaties.
De Podcatcher audiotour is tijdens deze tijdelijke tentoonstelling beschikbaar in het Duits en Engels. Ook is er een kindertour in het Duits te volgen. De tentoonstelling is te bezoeken van 25 november 2016 tot 23 april 2017.

BELvue Museum, Brussel - BE

Het resultaat na de winst

Het BELvue ligt in het hart van Brussel en is tegelijk het museum van de Belgische geschiedenis en een centrum voor de democratie. Het wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting . Het BELvue werd opgezet als een plaats waar bezoekers, en vooral jongeren, kunnen kennismaken met België, zijn geschiedenis, zijn sociaal-economische ontwikkeling en zijn institutionele werking.
BELvue Museum won een wedstrijd die Guide ID organiseerde en mag nu de Podcatchers acht maanden gratis gebruiken. Ze maken gebruik van het Podcatcher Platform om de jonge leden van de BELvue Bende (tussen 17 en 25 jaar) de mogelijkheid te geven om een creatieve tentoonstelling te bouwen.

Frans Masereel Centrum, Kasterlee - BE

Vaste collectie en tijdelijke tentoonstellingen

Het Frans Masereel Centrum biedt een werkplaats en residentie aan grafici, kunstenaars en critici die willen werken met diepdruk, hoogdruk, zeefdruk en lithografie. De nadruk ligt vooral op creatie en experiment in het atelier. Het is een grafisch laboratorium waarin de mogelijkheden van grafische toepassingen onderzocht, verbreed, en geherformuleerd worden. Een platform voor het publiek, de kunstenaar en zijn werk. Laat je leiden door de vaste collectie en de tijdelijke tentoonstellingen doormiddel van de Podcatcher audiotour.

Irish Military War Museum - IRL

Verborgen parel in Dublin

Guide ID werkt graag mee aan uiteenlopende projecten. We zijn dan ook heel blij dat het Irish Military War museum voor ons gekozen heeft. Met veel plezier hebben we met William Sullivan aan deze tour gewerkt, die door hem zelf is ingesproken. Hij vertelt je alles over zijn reis door de Somme en hoe hij samen met zijn team zoveel objecten heeft gevonden die nu te bewonderen zijn in deze verborgen Ierse parel.

The Observatory Science Centre - UK

Kom meer te weten in Brighton

Waar je ook vandaan komt, wetenschap en het universum zijn enorm belangrijk. Wij zijn dan ook heel blij samen te mogen werken met het Observatory & Science Centre in Brighton. Vanaf september leidt een nieuwe audiotour je door de ruimte en neemt je mee naar onbekende grenzen.

Guildhall, City of London - UK

Een schat in de City

Guide ID zal starten met een audiotour en MapMyVisit in Guildhall Art Gallery en het 2000 jaar oude Romeinse Amfitheater van Guildhall in de City of London. Guide ID zal een Engelstalige audiotour leveren en MapMyVisit.