guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Binnenkort

Projecten waar we momenteel aan werken

We hebben altijd klanten die onlangs een contract hebben getekend en nog bezig zijn hun tours en interactie te ontwikkelen. We willen je graag op de hoogte houden en laten zien aan welke nieuwe en uitdagende projecten wij werken.

The Broad, Los Angeles, CA USA

Audiotour in LA

Guide ID is erg blij dat we onze Podcatchers kunnen leveren aan dit bijzondere museum voor hedendaagse kunst in het centrum van Los Angeles. The Broad is de thuisbasis van meer dan 2.000 kunstwerken in de collectie Broad, één van de meest prominente collecties van naoorlogse en hedendaagse kunst wereldwijd. De audiotour markeert objecten uit hun prachitge permanente verzameling.

Trinity Church Boston,
Boston, MA USA

Kom deze indrukwekkende kerk in het hart van Boston ervaren

Trinity Church is de enige kerk in de Verenigde Staten en het enige gebouw in Boston dat de eervolle vermelding als één van de 'Tien Meest Betekenisvolle Gebouwen in de Verenigde Staten' heeft gekregen van de American Institute of Architects. In 1885 verkozen de architecten Trinity Church tot het belangrijkste gebouw van de VS en het is het enige gebouw van de originele lijst uit 1885 welke nog steeds in de AIA's huidige top tien staat. Kom meer ontdekken over deze in de geschiedenis van Amerika belangrijke kerk met behulp van onze Podcatcher audio tour.

Cheddar Gorge & Caves, Somerset, UK

Natuurlijk monument in Somerset

De grotten in Somerset zijn een van de meest spectaculaire natuurlijke monumenten in Groot-Brittannië. Meer dan 120.000 jaar geleden gevormd, volgen ze de loop van een oude rivier en bevatten ze vele verbazingwekkende stalactieten en stalagmieten. Toeristen kunnen door twee van de grootste grotten lopen en met de Podcatcher leren over hoe ze zijn gevormd.

Berkshire Botanical Garden, Stockbridge, MA USA

Ontdek dit botanische juweeltje met de Podcatcher

Deze tuinen benadrukken de planten, schoonheid en esthetiek die gedijen in de Berkshires, een gebied in het westen van Massachussets. De 23 prachtige tuinen dienen als levend klaslokaal waarbij onze Podcatcher wordt ingezet om de verhalen te vertellen.

Taubman Museum of Art, Roanoke, VA USA

Nieuwe perspectieven bij onze nieuwste klant in de VS

Het Taubman Museum of Art maakt deel uit van een bruisende culturele ontmoetingsplaats in Roanoke, Virginia. Het museum heeft een prachtige collectie met nadruk op Amerikaanse kunst en organiseert jaarlijks 15 tot 20 wisselende tentoonstellingen. De Podcatcher wordt ingezet bij de nieuwe tentoonstelling "Outside Eyes: New Perspectives on the Collection" waarbij het oogpunt van de bezoeker centraal staat en tevens nooit eerder vertoonde werken te zien zullen zijn. Bijzondere nieuwe verhalen bij onze nieuwste klant in de VS!