guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Binnenkort

Projecten waar we momenteel aan werken

We hebben altijd klanten die onlangs een contract hebben getekend en nog bezig zijn hun tours en interactie te ontwikkelen. We willen je graag op de hoogte houden en laten zien aan welke nieuwe en uitdagende projecten wij werken.

Taubman Museum of Art, Roanoke, VA USA

Nieuwe perspectieven bij onze nieuwste klant in de VS

Het Taubman Museum of Art maakt deel uit van een bruisende culturele ontmoetingsplaats in Roanoke, Virginia. Het museum heeft een prachtige collectie met nadruk op Amerikaanse kunst en organiseert jaarlijks 15 tot 20 wisselende tentoonstellingen. De Podcatcher wordt ingezet bij de nieuwe tentoonstelling "Outside Eyes: New Perspectives on the Collection" waarbij het oogpunt van de bezoeker centraal staat en tevens nooit eerder vertoonde werken te zien zullen zijn. Bijzondere nieuwe verhalen bij onze nieuwste klant in de VS!

USS Midway, San Diego, USA

Meest populaire vliegdekschip van de VS

Een bijzonder project waar we erg naar uitkijken is het USS Midway Museum. Aan de Navy Pier in San Diego vindt je dit maritieme museum dat gewijd is aan het vliegdekschip de USS Midway. Het schip was 47 jaar lang in gebruik, onder meer tijdens de Vietnam Oorlog en de Golfoorlog. Met jaarlijks 1,4 miljoen bezoekers een grote nieuwe klant van ons! Vanaf januari 2018 kunnen bezoekers hier rondlopen met de Podcatcher audiotour.

Joods Museum Berlijn, Duitsland

Over 2000 jaar Duits-Joodse historie

Vanaf december 2017 zal onze Podcatcher audiotour te gebruiken zijn bij de tentoonstelling ' Jeruzalem' en bij de vaste collectie. Het museum is gevestigd in het prachtige gebouw van architect Daniel Libeskind, dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een icoon van de stad Berlijn. We zijn trots dat hier onze Podcatcher ingezet wordt om het verhaal te vertellen!

Nationaal Museum van Finland, Helsinki, Finland

Een nieuwe klant in Finland

Het Nationaal Museum van Finland (Fins: Kansallismuseo) is een museum in Helsinki over de Finse geschiedenis vanaf de prehistorie tot aan nu. De permanente collecties worden momenteel vernieuwd en beloven een visueel aantrekkelijke beleving te gaan worden. Wij kijken er naar uit dat de Podcatcher hier ingezet gaat worden om zoveel mogelijk bezoekers te informeren over de geschiedenis van dit bijzondere land.

Quinta da Regaleira, Sintra Portugal

Magische tuinen

Quinta de Regaleira is een prachtige 20e eeuwse residentie in Sintra, nabij Lissabon. Het landhuis telt vijf verdiepingen en heeft een gotische façade vol ornamenten. Maar de echte trekpleister ligt daarachter; de betoverende tuinen. De tuinen van Quinta de Regaleira bevatten naast veel groen namelijk ook geheime tunnels en veel verborgen symboliek. Bijzonder is dat voor blinde bezoekers een speciale audiotour gemaakt is. Ga op ontdekkingstocht met de audiotour en wie weet wat je tegenkomt..