guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Binnenkort

Projecten waar we momenteel aan werken

We hebben altijd klanten die onlangs een contract hebben getekend en nog bezig zijn hun tours en interactie te ontwikkelen. We willen je graag op de hoogte houden en laten zien aan welke nieuwe en uitdagende projecten wij werken.

Darcis, Verviers, België

Chocolade hemel!

Deze zomer opent de beroemde chocolatier Jean Philippe Darcis een spectaculair nieuw gebouw in Vervier van 2.8520M2. Hier worden de bezoekers ontvangen in prachtige ruimtes en krijgen alles te weten over de geschiedenis van chocola. Van de tempels in Maya tot aan de oogsten in Mexico. Je vindt hier straks ook een atelier waar je een inkijk krijgt bij de productie van chocolade, maccarons en patisserie van hoog niveau maar ook kunt gaan proeven. De Podcatcher is straks je gids door het gebouw en begeleidt tevens de video’s die je kunt gaan bekijken in je eigen taal.

Nymans Tuinen, Handcross, Verenigd Koninkrijk

Juweel van de National Trust

Nymans Garden is een van de parels van de National Trust Gardens. Guide ID is trots te melden dat wij vanaf mei onze Podcatcher audiotour mogen lanceren in de tuin. De bezoekers krijgen tijdens hun wandeling door het park en langs de ruines, wat ooit een fantastisch statig huis was, de verhalen te horen van de tuinman en beleeft zo uit de eerste hand hoe het was te leven in zo'n groot huis. Een prachtig voorbeeld hoe gevarieerd de Podcatcher tours zijn geworden.

Secret Valley wildlife park, Wexford, Ierland

Dieren quiz

Bij Guide ID denken we graag ook mee aan projecten waarbij je niet meteen aan een audiotour denkt. Wij zijn dan ook trots te mogen melden dat wij binnenkort de Podcatcher audiotour zullen lanceren in het Secret Valley Wildlife Park in Wexford, één van de meest zuidelijke provincies van de Ierland. De bezoekers van het veelgeprezen Wildlife park kunnen meedoen met een quiz door het park en meer informatie krijgen over al haar bewoners. Met de Podcatcher wordt niet alleen het bezoek verrijkt,maar krijge de bezoekers ook meer te weten over alles en iedereen.

Musée Gadagne, Lyon, Frankrijk.

Voetbal paradijs!

De internationale reizende tentoonstelling Divinement Foot staat tijdens de EK 2016 in Lyon. Een betere timing kunnen wij ons niet voorstellen! Van 21 april tot 4 september 2016 opent het Museum Gadagne haar deuren voor de voetballiefhebbers. Voetbal maakt gevoelens los in een gemeenschap, zoals een godsdienst dat ook doet. De tentoonstelling toont unieke objecten en beeldmateriaal. Elke bezoeker kan met de Podcatcher de verhalen, de liederen en historische geluidsfragmenten beluisteren.

Nieuwe Kerk, Amsterdam

Reis in de tijd, History en Royalty

Vanaf 16 juli tot en met 4 september kunt u in de Nieuwe Kerk in Amsterdam de tentoonstelling Reis in de tijd, History en Royalty bezoeken. Wij zijn trots om voor de derde keer de audiotour te mogen verzorgen.. De tour is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans en wordt aan alle bezoekers aangeboden, inclusief bij het entreebiljet. De Podcatcher begeleidt u langs alle hoogtepunten in de kerk en zal onmisbaar zijn bij de videopresentaties. De Podcatcher speelt synchroon in 6 talen de audio van de video’s. Naast een tour voor volwassenen is ook een interactieve kindertour beschikbaar, geproduceerd met behulp van onze quiztool.

Museum het Rembrandthuis

Historische plek in het centrum van Amsterdam

Het huis waar Rembrandt tussen 1639 en 1658 heeft gewoond en geschilderd is een museum. Vanaf medio mei 2016 biedt het Rembrandthuis al hun bezoekers de Podcatcher aan. De tour, beschikbaar in 10 talen, wordt door de bezoeker zelf gestart. Naast de audiotour gaat het museum ook MapMyVisit integreren.

Guildhall, City of London

Een schat in de City

Guide ID zal per mei 2016 starten met een audiotour en MapMyVisit in Guildhall Art Gallery en het 2000 jaar oude Romeinse Amfitheater van Guildhall in de City of London. Guide ID zal dit najaar een Engelstalige audiotour leveren en MapMyVisit.

Fort Pannerden

Een nieuwe tour na grote verbouwing

Fort Pannerden is een voormalig 19e-eeuws fort in de Nederlandse gemeente Lingewaard. In 1969 kreeg het fort de status van rijksmonument en sinds 2005 maakt het deel uit van het Nationaal Project Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het Fort ondergaat een grote verbouwing. Bij de heropening in het voorjaar van 2016 starten we met een nieuwe audiotour!