guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Binnenkort

Projecten waar we momenteel aan werken

We hebben altijd klanten die onlangs een contract hebben getekend en nog bezig zijn hun tours en interactie te ontwikkelen. We willen je graag op de hoogte houden en laten zien aan welke nieuwe en uitdagende projecten wij werken.

Anne Frank Huis - NL

Een audiotour door het achterhuis!

Wij zijn enorm trots te mogen aankondigen dat het Anne Frank Huis heeft besloten vanaf december 2016 de Podcatcher te gaan gebruiken voor de allereerste audiotour door het achterhuis. Het Anne Frank Huis maakt al langer gebruik van onze speler voor zijn videoruimte, maar zal straks de Podcatcher aan alle bezoekers gaan bieden. De komende maanden werkt het museum aan de inhoud van de tour, die ongetwijfeld vele internationale bezoekers zal gaan ontroeren.

Openluchtmuseum Ootmarsum, NL

Het Land van Heeren en Boeren

Het Openluchtmuseum Ootmarsum is een museumpark met authentieke gebouwen, compleet met inventaris en gebruiksvoorwerpen. Het museum geeft een beeld van het leven op het platteland en de bestuurlijke verhoudingen in het verleden. De gebouwen vertellen ieder een eigen verhaal, maar samen met de collecties wordt een samenhangend beeld gegeven van het leven in het Twente van vroeger.

Wij zijn trots dat het Openluchtmuseum Ootmarsum opnieuw voor de Podcatcher heeft gekozen voor de komende 5 jaar. Na hun verbouwing, medio februari, leveren wij 80 nieuwe spelers aan het land van Heeren en Boeren!

Fries Scheepvaart Museum, Sneek, NL

Vaste presentatie

Het museum toont een brede collectie scheepvaart met speciale aandacht voor de Friese kustvaart, de binnenvaart (met skûtsjes bijvoorbeeld), de beurtvaart, de visserij, de vrachtvaart, de scheepsbouw en de Friese Admiraliteit. Uniek is de afdeling pleziervaart met oude en moderne zeiljachten. In de historische afdeling van de stad Sneek wordt uitgebreid stilgestaan bij de geschiedenis van de stad en de omgeving. Er is aandacht voor de Sneker Waterpoort, er zijn prachtige stijlkamers uit de 18de en 19de eeuw en in de zilverzaal staan de producten van de Sneker Zilversmeden te pronken.

Vanaf 1 januari 2017 is de Podcatcher beschikbaar in het Fries Scheepvaartmuseum. De tour is beschikbaar in 3 talen en zal ook via MapMyVisit worden aangeboden aan alle bezoekers van het museum.

Irish Military War Museum - IRL

Verborgen parel in Dublin

Guide ID werkt graag mee aan uiteenlopende projecten. We zijn dan ook heel blij dat het Irish Military War museum voor ons gekozen heeft. Met veel plezier hebben we met William Sullivan aan deze tour gewerkt, die door hem zelf is ingesproken. Hij vertelt je alles over zijn reis door de Somme en hoe hij samen met zijn team zoveel objecten heeft gevonden die nu te bewonderen zijn in deze verborgen Ierse parel.

The Observatory Science Centre - UK

Kom meer te weten in Brighton

Waar je ook vandaan komt, wetenschap en het universum zijn enorm belangrijk. Wij zijn dan ook heel blij samen te mogen werken met het Observatory & Science Centre in Brighton. Vanaf september leidt een nieuwe audiotour je door de ruimte en neemt je mee naar onbekende grenzen.

Guildhall, City of London - UK

Een schat in de City

Guide ID zal starten met een audiotour en MapMyVisit in Guildhall Art Gallery en het 2000 jaar oude Romeinse Amfitheater van Guildhall in de City of London. Guide ID zal een Engelstalige audiotour leveren en MapMyVisit.